Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου

Θεοφανέλλης Τιμολέων

Τηλ.: 22510-48241

Στείλτε μας email

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την απόφαση για τη συνέχιση άσκησης των καθηκόντων μου ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις.

Γνωρίζω ότι οι προκλήσεις και οι ευθύνες της συγκεκριμένης θέσης είναι πολλές, γι’ αυτό υπόσχομαι να σταθώ δίπλα σας στην αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων, αναγκών και απαιτήσεων της εκπαιδευτικής καθημερινότητας. Θεωρώ καθήκον μου την εύρυθμη λειτουργία του πλαισίου εργασίας στο σχολείο ώστε να εστιάσετε στο κύριο έργο σας που είναι η εκπαίδευση και η διδασκαλία των μαθητών. Στόχος μου είναι να διασφαλίσω τα αυτονόητα, ενώ θεωρώ απαρέγκλιτο όρο της διοίκησης την δίκαιη και ίση μεταχείριση όλων των εκπαιδευτικών.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι όλοι μας βρισκόμαστε στις θέσεις μας για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε προς όφελος όλων των μαθητών μέσα στο πλαίσιο που μπορεί ο καθένας από τη θέση του.

Με το ξεκίνημα αυτής της σχολικής χρονιάς εύχομαι υγεία και καλή δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουμε στο σημαντικό έργο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θεωρώ δεδομένο ότι με τη συνεργασία όλων σας (εκπαιδευτικών, στελεχών και διοικητικών) θα καταφέρουμε να κάνουμε το χώρο της εκπαίδευσης ευχάριστο και δημιουργικό!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Τιμολέων Θεοφανέλλης

Scroll to Top